domenica 16 gennaio 2011

Käännöstöitä ja korkokenkiä

Huh huh mikä viikko!
Miten voi olla näin VÄSYNYT??? Koko viikko ollu niin paljon hommaa, että.... Työt on siis heti alkanu, joka päivä klo 10-14 ja torstaina sain myös ensimmäisen käännöstyöni; 14 sivua pitkä italialainen teksti piti kääntää englanniks, oli aika työläs mutta meni läpi ja sain sen ajoissa lähetettyä pomolle. :)
Sit tietysti alotin heti taas kuntosalin Lindan kanssa, vaikka kuukauden tauon jälkeen tuntukin, kun ei ois ikinä aerobicissä kaynytkään! Oli aika rankka tunti.. Mut parempi niin!

Viikonloppuna olikin sit taas paljon hommaa; perjantaina mentiin Feden veljen, Fabion, tyttöystävän,Ludovican,20-vuotissynttäreille ja... siellä ei ollu ollenkaan alkoholia ja kukaan ei juonu siellä! Oli vähän taas kulttuurishokki ton Suomessa vietetyn 3 viikon jälkeen.. ;) Siellä oli siis ruokaa, musiikkia ja... limua! Uskomatonta...
Launtaina mentiin isolla porukalla Danielle ja Sashalle pelailemaan Gennaron tuomia lautapelejä, mm. yhtä "Uppsala"-nimistä! ;) Mä ja Linda oltiin aika, noh, nolo parivaljakko kun kummallakaan ei oo mitkään maailman syvimmät maantiedon tuntemukset... no, mut hauskaa oli!

Tänään oon menny perus sunnuntai-pranzolle Feden isän luokse, ja sit oon vähän lukenu tenttiin. En tarpeeks, mut vähän.

Huomenna aamulla pitääkin klo 8.30 olla toisella puolella Roomaa oikeustalossa kun mun pomo näyttää mulle,miten siellä virallistetaan käännökset. Taidan siis mennä aikasin nukkumaan tänään, Fede menee Gianlucalle pelaamaan pokeria, eli ehkä jopa pääsen aikasin nukkumaan! :D

On kyllä ihan erilaista olla töissä, siitä saa ihan erilaiset kiksit kun opiskelusta.. vaikka tää työpaikka onkin vaan ihan mitätöntä harjottelua, tuntuu silti mahtavalta päästä vähän lähempää kattomaan, miten oman alan hommia Italiassa hoidetaan. :)

Nessun commento:

Posta un commento