mercoledì 5 gennaio 2011

I'm back! :)

Jep jep, tänään taas ajattelin, että pakko ottaa tää blogi takasin ku en saa aikaseks kirjotettua oikeeta päiväkirjaa ku ei oo muka koskaan aikaa, mut haluisin sit kuitenkin, että tietyt jutut säilyis, niin... kirjottelen sit tänne. :)

Taas on tää joululoma hurahtanut ohi niin äkkiä.. sunnuntaina takas kotiin nro 2. ;) Siis Roomaan. Odotan kyllä sitäkin innoissani ku sit alkaa heti työt aamusin ja sit pitäs lukea tentteihin iltapäivällä, ja ihana nähdä Fedeä ja italialaisia kavereita taas. :)
On kyl ollu taas ihanaa kotona, oon vaan relannu ja tavannu kavereita ja tietty juonu paljon kaakaota varastoon kun sitä ei tuu taas juotua Roomassa.

Kiitos muuten typyt vielä aivan mahtavasta uudesta vuodesta! Ollaan nyt nää kaks uutta vuotta vietetty kolmisin ja mahtavaa on ollu! <3
Mulla on taas se 'mitä mä NYT teen'- vaihe, ku tää kolmivuotinen tutkinto lähenee loppuaan (tai no ei nyt ihan vielä mut mä alotan aina stressaamaan hyvissä ajoin....), niin.... mitä sit??? Tuntuu, et elämässä tietää aina vaan hetkellisesti, missä on menossa ja mitä aikoo tehdä lähitulevaisuudessa, sit joku koulu loppuukin muutamassa vuodessa ja sit pitäis TAAS tietää, mitä haluaa tehdä. Toisaalta haluisin jo työelämään, toisaalta ehkä kannattais jatkaa opiskeluja... who knows.

Mut nyt tää typy lähtee Liisalle glögille. :) Vi ses!

Nessun commento:

Posta un commento